"Dengan nama Allah, Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang. Sesiapa yang bertaqwa kepada Allah (dengan mengerjakan suruhan-Nya dan meninggalkan larangan-Nya), nescaya akan diberikannya kelapangan (jalan keluar dari segala perkara yang menyusahkannya). Dan diberikanya rezeki yang tidak disangka-sangka. Dan (ingatlah), sesiapa yang bertawakal (berserah diri bulat-bulat) kepada Allah, maka dicukupkan baginya (keperluan untuk menolong dan menyelamatkannya). Sesungguhnya Allah tetap melakukan segala yang di kehendaki-Nya. Allah telahpun menentukan kadar dan masa bagi berlakunya tiap-tiap sesuatu."

Surah At-Talaq : Ayat 2 & 3 (Ayat Seribu Dinar)


NOTE : SIMKAD Tone Excel/Tone Plus memberikan Anda PENDAPATAN 3 KALI Sebulan berbanding simkad-simkad lain dalam pasaran

Thursday, November 9, 2017

Waktu Posting Iklan Di Social Media

Anda berniaga Online? Ada akaun-akaun social media seperti Facebook, Instagram, Whatsapp dan lain-lain? Tentu anda tertanya-tanya apakah waktu yang paling sesuai untuk anda membuat iklan tentang perniagaan anda.

Posting iklan bisnes haruslah diselang-seli dengan posting-posting kehidupan peribadi anda. Kalau asyik pasang iklan berkenaan bisnes saja pun, orang naik muak nanti. Selit juga posting isu-isu semasa, kata-kata motivasi atau apa-apa saja posting untuk menampakkan yang anda seorang Peniaga Online yang aktif.

Berikut adalah antara waktu-waktu yang sesuai untuk anda buat posting berkaitan perniagaan/bisnes anda. Selain daripada waktu-waktu di bawah, anda boleh selitkan posting-posting peribadi, isu-isu semasa, kata-kata motivasi dan lain-lain. 

6.45 PAGI10.00 PAGI1.00 TENGAHARI3.00 PETANG5.00 PETANG8.30 MALAM
HUBUNGI KAMI:
ABDUL KHALIQ HJ. ABDUL RASHID
ROHAZLIN HJ. ZUKKAFLI
Perunding Telekomunikasi
(Telecommunication Consultant)
Sales & Marketing (Online)
KR Group
012 - 2246807 [Khaliq]
012 - 2723241 [Rohazlin]

No comments: