"Dengan nama Allah, Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang. Sesiapa yang bertaqwa kepada Allah (dengan mengerjakan suruhan-Nya dan meninggalkan larangan-Nya), nescaya akan diberikannya kelapangan (jalan keluar dari segala perkara yang menyusahkannya). Dan diberikanya rezeki yang tidak disangka-sangka. Dan (ingatlah), sesiapa yang bertawakal (berserah diri bulat-bulat) kepada Allah, maka dicukupkan baginya (keperluan untuk menolong dan menyelamatkannya). Sesungguhnya Allah tetap melakukan segala yang di kehendaki-Nya. Allah telahpun menentukan kadar dan masa bagi berlakunya tiap-tiap sesuatu."

Surah At-Talaq : Ayat 2 & 3 (Ayat Seribu Dinar)


NOTE : SIMKAD Tone Excel/Tone Plus memberikan Anda PENDAPATAN 3 KALI Sebulan berbanding simkad-simkad lain dalam pasaran

Monday, October 30, 2017

Kenyataan Rasmi - Tone Excel & Tone Plus Patuh Syariah

Ramai yang mungkin tertanya-tanya berkenaan status halal/haram Program Tone Excel & Tone Plus ni. Alhamdulillah pada April 2017, Tone Excel & Tone Plus yang bernaung dibawah Tone Group  telah pun diisytiharkan sebagai " PATUH SYARIAH" oleh Panel Syariah yang telah dilantik pada penghujung tahun 2016. 


Berikut adalah dokumen kenyataan rasmi yang mengesahkan bahawa kedua-dua program kelolaan Tone Group (Tone Excel & Tone Plus) adalah perniagaan yang PATUH SYARIAH & Halal disisi agama Islam. 

HUBUNGI KAMI:
ABDUL KHALIQ HJ. ABDUL RASHID
ROHAZLIN HJ. ZUKKAFLI
Perunding Telekomunikasi
(Telecommunication Consultant)
Sales & Marketing (Online)
KR Group
012 - 2246807 [Khaliq]
012 - 2723241 [Rohazlin]

No comments: