"Dengan nama Allah, Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang. Sesiapa yang bertaqwa kepada Allah (dengan mengerjakan suruhan-Nya dan meninggalkan larangan-Nya), nescaya akan diberikannya kelapangan (jalan keluar dari segala perkara yang menyusahkannya). Dan diberikanya rezeki yang tidak disangka-sangka. Dan (ingatlah), sesiapa yang bertawakal (berserah diri bulat-bulat) kepada Allah, maka dicukupkan baginya (keperluan untuk menolong dan menyelamatkannya). Sesungguhnya Allah tetap melakukan segala yang di kehendaki-Nya. Allah telahpun menentukan kadar dan masa bagi berlakunya tiap-tiap sesuatu."

Surah At-Talaq : Ayat 2 & 3 (Ayat Seribu Dinar)


NOTE : SIMKAD Tone Excel/Tone Plus memberikan Anda PENDAPATAN 3 KALI Sebulan berbanding simkad-simkad lain dalam pasaran

[TONE EXCEL]

KENAPA BISNES
TELEKOMUNIKASI ??
CUBA ANDA TANYA DIRI ANDA SOALAN-SOALAN INI..

KENAPA SERTAI
 TONE EXCEL ?? 


1. BUKAN Bisnes Multi-Level-Marketing (MLM)
2. BUKAN Bisnes Top-Up (Kita Tak Jual Top-Up)
3. Bisnes ini berasaskan :
    - Program Rujukan (Referral Program)
    - Kita join, dapat manfaat & kongsi pada orang lain
4. TAK PERLU Tukar Handphone
5. TAK PERLU Tukar Nombor Sedia Ada
6. TAK PERLU Produk Knowledge
    - SEMUA Orang tau pasal handphone & top-up
7. TAK PERLU Bajet Tambahan
    - Join TONE EXCEL & Top-Up macam biasa setiap bulan
8. TAK PERLU Simpan Stok
9. PERCUMA Insurans TAKAFUL RM50,000 (Etiqa)
10. Modal Rendah & Tiada Risiko
      - Tak join pun, esok lusa top-up jugak kan??
11. Boleh buat bisnes dari rumah jer atau dari mana-mana
      - TAK PERLU keluar rumah
      - 100% ONLINE (Hanya guna Facebook & Whatsapp jer)
12. TAK PERLU Service customer
      - Mereka nak guna handphone, AUTOMATIC mereka
        akan top-up tanpa perlu disuruh-suruh
13. Buat Kerja SEKALI, Dapat Income Berkali-kali
      - "Repeat Sale" berlaku secara AUTOMATIC tanpa
        dipaksa-paksa.
      - Nak guna handphone, kena la ada credit, mereka
        beli top-up, ANDA dapat komisyen berulang-ulang
        setiap bulan
14. Pendapatan/Income boleh diwarisi
     - Ini elemen yang sangat penting. Kita dah berniaga
       penat-penat, tentu kita mahu hasilnya dapat dirasai
       oleh waris-waris kita setelah ketiadaan kita.
     - Di Tone Excel, income kita akan diterima 100% oleh
       waris setiap bulan, sama seperti sewaktu kita masih
       hidup.


BUKAN setakat RM25 seorang sahaja yang bakal ANDA terima. Setiap kali mereka Top-Up , ANDA akan dapat komisyen berulang-ulang sampai bila-bila, selagi mereka menggunakan Simkad TONE EXCEL. 

Mari kita lihat berapa peratusan (%) yang bakal ANDA terima setiap kali ahli keluarga, kawan-kawan, kenalan atau sesiapa sahaja yang berada dalam rangkaian ANDA Top-Up Handphone mereka :Okay..mari kita lihat potensi income ANDA. Contoh Top-Up anda sendiri ialah RM30, anda layak menerima komisyen sebanyak 6%, 3% dan 11% pada setiap level. Misal kata anda kenalkan 4 orang setiap bulan, berikut adalah anggaran potensi income ANDA :


Kenalkan pada 4 orang terlalu ramai?? Susah nak cari 4 orang keliling anda?? Okayyyy la..kalau gitu, boleh tak rasanya kenalkan pada 2 orang?? Mari kita tengok anggaran potensi income ANDA dengan hanya memperkenalkan Bisnes Tone Excel kepada 2 orang :


Ini baru contoh Top-Up anda RM30..macam mana pulak kalau Top-Up bulanan anda RM60, RM80, RM100 dan ke atas?? Ingat, Top-Up anda lebih RM60, peratusan komisyen anda akan menjadi 10%, 3% dan 13% pada setiap level. 

Kenalkan pada DUA orang setiap bulan pun ramai jugak?? Susah nak cari 2 orang keliling anda?? Okayyyy la..kalau gitu, tak perlu cari orang setiap bulan..cukup sekadar kenalkan kepada SEPULUH (10) orang SEUMUR HIDUP..berapa lama tempoh nak dapat 10 orang tu, ikot masing-masing la..nak buat cepat atau lambat..boleh tak rasanya kenalkan pada 10 orang SEUMUR HIDUP?? Mari kita tengok anggaran potensi income ANDA dengan hanya memperkenalkan Bisnes Tone Excel kepada 10 orang SEUMUR HIDUP :


Contoh-contoh tadi juga baru melibatkan pengembangan rangkaian seramai 2, 4 dan 10 orang. Macam mana pulak kalau anda boleh kenalkan kepada lebih ramai pengguna lain? Kira la sendiri income anda !! Lumayan kan?? Inilah yang dimaksudkan "Work Smart". Kerja sekali, Untung berkali-kali, setiap bulan.

Satu lagi keistimewaan Bisnes TONE EXCEL ialah, ANDA TIDAK PERLU MENJUAL CREDIT TOP-UP..Rangkaian anda tadi juga tidak perlu membeli credit Top-Up melalui anda..mereka hanya perlu ke lokasi-lokasi biasa yang menjual Top-Up atau boleh membeli melalui Online Banking..SETIAP KALI mereka Top-Up, ANDA akan TERIMA komisyen, terus masuk akaun bank Anda.


Jika ANDA berminat untuk membuka BISNES ONLINE Anda sendiri & mula BUAT DUIT MELALUI HANDPHONE, boleh tekan butang DAFTAR SEKARANG ;-

Video di bawah akan memberi gambaran lebih baik tentang bagaimana sekeping SIMKAD boleh mengubah status ekonomi keluarga ANDA..tonton sekarang !! 3 minit jer pon..3 minit yang bakal mengubah masa depan ANDA !!HUBUNGI KAMI:
ABDUL KHALIQ HJ. ABDUL RASHID
ROHAZLIN HJ. ZUKKAFLI
Perunding Telekomunikasi
(Telecommunication Consultant)
Sales & Marketing (Online)
KR Group
012 - 2246807 [Khaliq]
012 - 2723241 [Rohazlin]

No comments: