"Dengan nama Allah, Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang. Sesiapa yang bertaqwa kepada Allah (dengan mengerjakan suruhan-Nya dan meninggalkan larangan-Nya), nescaya akan diberikannya kelapangan (jalan keluar dari segala perkara yang menyusahkannya). Dan diberikanya rezeki yang tidak disangka-sangka. Dan (ingatlah), sesiapa yang bertawakal (berserah diri bulat-bulat) kepada Allah, maka dicukupkan baginya (keperluan untuk menolong dan menyelamatkannya). Sesungguhnya Allah tetap melakukan segala yang di kehendaki-Nya. Allah telahpun menentukan kadar dan masa bagi berlakunya tiap-tiap sesuatu."

Surah At-Talaq : Ayat 2 & 3 (Ayat Seribu Dinar)


NOTE : SIMKAD Tone Excel/Tone Plus memberikan Anda PENDAPATAN 3 KALI Sebulan berbanding simkad-simkad lain dalam pasaran

[SYARAT]


SYARAT-SYARAT MUDAH MENYERTAI
TONE EXCEL & TONE PLUS

1. WARGANEGARA MALAYSIA (DOCUMENT - MYKAD)
2. BUKAN WARGANEGARA (DOCUMENT - PASSPORT)
3. BERUMUR 12 TAHUN KE ATAS
4. PENGGUNA TELEFON BIMBIT (HANDPHONE)
5. ADA AKAUN BANK
    - AKAUN SIMPANAN & SEMASA SAHAJA
    - TIDAK TERMASUK AKAUN TABUNG HAJI & ASB 

SIAPA PATUT MENYERTAI
TONE EXCEL & TONE PLUS

1) SEMUA Pengguna Handphone
2) SEMUA Individu Berusia 12 Tahun Ke Atas
3) SEMUA Pemegang MyKAD (Warganegara)
4) SEMUA Pemegang Passport (Warga Asing)
5) SEMUA Pemegang Kad Pengenalan Polis
6) SEMUA Pemegang Kad Pengenalan Tentera
7) SEMUA Penggangur
8) SESIAPA Sahaja Yang Mahu INCOME Lumayan


Teruskan kerjaya anda sebagai siapa pun. Doktor, Jurutera, Perunding Takaful, Agen Insurans, Agen Hartanah, Akauntan, Kakitangan Awam, Kakitangan Swasta, Cikgu, Cikgi, Pensyarah, Pelajar, Tukang Masak Chef, Buruh Binaan, Kontraktor, Pemandu Bas, Pemandu Teksi, Surirumah, Juruteknik, Mekanik atau sesiapa sahaja, teruskan kerjaya anda itu.

Anda hanya perlu TUKARKAN SIMKAD anda hari ini dan buka perniagaan dengan gadget yang telah lama ada dalam poket anda. Jadikan gadget itu sumber pendapatan pasif yang luar biasa hebat dan memberi anda pendapatan yang banyak, cepat, mudah dan berulang-ulang setiap bulan. 

Anda tak perlu berhenti kerjaya anda untuk memulakan bisnes Tone Excel & Tone Plus. Ini adalah bisnes barang keperluan yang memang anda akan gunakan setiap saat, sepanjang hari, selagi anda dikurniakan nikmat nyawa oleh Allah S.W.T.


Tugas Anda :
Step 1 - Tukar SIMKAD anda hari ini
Step 2 - Top-Up macam selalu anda Top-Up
Step 3 - Kongsi dan perkenalkan kelebihan2 SIMKAD Tone Excel / Tone Plus kepada keluarga, rakan2, jiran2 dan sesiapa saja.

CUKUP SENANG BUKAN ??


Masih lagi takmau join ?? 

Anda tak join hari ini, lagi 2, 3 hari anda akan Top-Up atau bayar bill postpaid jugak kan? Apa anda dapat dari duit yang keluar tu? Fikir-fikirkan..HUBUNGI KAMI:
ABDUL KHALIQ HJ. ABDUL RASHID
ROHAZLIN HJ. ZUKKAFLI
Perunding Telekomunikasi
(Telecommunication Consultant)
Sales & Marketing (Online)
KR Group
012 - 2246807 [Khaliq]
012 - 2723241 [Rohazlin]

No comments: