"Dengan nama Allah, Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang. Sesiapa yang bertaqwa kepada Allah (dengan mengerjakan suruhan-Nya dan meninggalkan larangan-Nya), nescaya akan diberikannya kelapangan (jalan keluar dari segala perkara yang menyusahkannya). Dan diberikanya rezeki yang tidak disangka-sangka. Dan (ingatlah), sesiapa yang bertawakal (berserah diri bulat-bulat) kepada Allah, maka dicukupkan baginya (keperluan untuk menolong dan menyelamatkannya). Sesungguhnya Allah tetap melakukan segala yang di kehendaki-Nya. Allah telahpun menentukan kadar dan masa bagi berlakunya tiap-tiap sesuatu."

Surah At-Talaq : Ayat 2 & 3 (Ayat Seribu Dinar)


NOTE : SIMKAD Tone Excel/Tone Plus memberikan Anda PENDAPATAN 3 KALI Sebulan berbanding simkad-simkad lain dalam pasaran

[PANDUAN]

Seperti yang kita semua sedia maklum, TOKOH atau MENTOR yang paling berjaya dalam TONE GROUP ialah TUAN MAZELAN ABAS. Menyertai Tone Group atau lebih spesifik, Tone Excel sejak dari tahun 2010 lagi. Income beliau kini mencecah ratusan ribu ringgit setiap bulan.TUAN MAZELAN ABAS ada menyediakan panduan lengkap tentang bagaimana untuk memulakan bisnes online anda sendiri dengan modal yang sangat rendah & hanya menggunakan gadget yang telah sedia anda gunakan sekarang iaitu TELEFON BIMBIT (Handphone) serta memaksimumkan penggunaan akaun-akaun media social anda, contoh ; FACEBOOK WHATSAPP, INSTAGRAM dan lain-lain.

Sila KLIK pada gambarajah dibawah untuk membaca panduan lengkap daripada TUAN MAZELAN ABAS :HUBUNGI KAMI:
ABDUL KHALIQ HJ. ABDUL RASHID
ROHAZLIN HJ. ZUKKAFLI
Perunding Telekomunikasi
(Telecommunication Consultant)
Sales & Marketing (Online)
KR Group
012 - 2246807 [Khaliq]
012 - 2723241 [Rohazlin]

No comments: